Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari Dimitrievski ndau paketa për Vitin e Ri

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e festave të Vitit të Ri, kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski tradicionalisht ndau paketa për Vitin e Ri për fëmijët nga qendra “Mesazhi Ynë”, Qendra Ditore për Persona me Pengesa Intelektuale dhe në Shoqatën e personave memecë dhe të shurdhër. Kryetari i Komunës ishte i shoqëruar nga Babadimri, i cili në mënyrë shtesë i gëzoi fëmijët dhe ua zbukuroi ditën,

Çdo vit vetëqeverisja lokale ndanë dhurata për Vitin e Ri edhe për fëmijët jetimë dhe fëmijët të cilët trajtohen në repartin e fëmijëve në Spitalin e Përgjithshëm të Kumanovë. Në martën, më 25 dhjetor, në sheshin e qytetit në orën 12 do të mbahet ngjarje me Babdimrin për më të vgjelit.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст