Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Promovimi i parimeve të menaxhimit demokratik në punën e këshillave komunal

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Këshilltarët e Këshillit të Komunës së Kumanovës morën pjesë në trajnimin për Transparencë dhe llogaridhënie në punën e këshillave komunal, format e vetëqeverisjes lokale, integriteti dhe etika në punën e tyre. Ky është trajnimi i tretë me radhë ku përmes punës interaktive në grupe këshilltarët bisedojnë dhe njoftohen me mënyrat për rritjen e transparencës në këshillt, rëndësinë e përdorimit të ligjit për qasje të lirë te informatat me karakter publik dhe përgatitjen e planit aksional për përmirësim të transparencës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст