Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Një delegacion i Komunës së Kumanovës e viziton Bijelinën

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Një delegacion i Komunës së Kumanovës, i udhëhequr nga Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski, gjatë dy ditëve të kaluara ishte në vizitë në qytetin e binjakëzuar Bijelinë.

Gjatë takimit me Kryetarin e këtij qyteti, përfaqësuesit tanë i përcollën urimet për nikoqirët dhe u dëshiruan bashkëpunim të frytshëm shumë vjeçar ndërmjet dy qyteteve të binjakëzuar në të ardhmen. Delegacioni vuri lule të freskëta para përmendores së luftëtarëve të rënë, kurse ishte i pranishëm edhe në liturgjinë e shenjtë në kishën “Sh. Gjergji”.

Bijelina çdo vit, tradicionalisht, e shënon festën e qytetit “Shën Pantelejmoni”, gjegësisht “Ditët e Pantelejmonit” ku me shumë solemnitete, gjatë këtyre ditëve priti mbi njëzetë e shtatë delegacione.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст