Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Urim nga Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kjo festë e madhe krishtere – Krishtlindja le të sjellë shëndet, fat, gëzim dhe paqe në çdo shtëpi. Le të jetë shpresë dhe besim për të nesërme më të mirë për të gjithë ne.
Gjatë këtyre ditëve të festës që i kalojmë me familjen, t’i kujtojmë edhe vlerat themelore të solidaritetit, unifikimit, mirëkuptimit dhe besimit të ndërsjellë. Të kujdesemi për më të afërmit, por edhe t’ua zgjasim dorën atyre që nuk kanë. Vetëm ashtu mund ta ndjejmë ngrohtësinë e kësaj feste.

Gëzuar Krishtlindjet, Krishti Lindi!

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст