Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM nga mbledhja e tetëdhjetë e dytë e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, më datë 17.06.2021 (e enjte)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

 

Sot, në ambientet e Komunës së Kumanovës, u mbajt mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në lidhje me ndërmarrjen e aktiviteteve dhe masave kundër përhapjes së sëmundjes COVID-19 (virusit korona). Në këtë mbledhje u miratuan këto rekomandime, konkluzione dhe masa:

  • Apel për objektet hotelierike të regjistruara për festa (ahengje, dasma, ditëlindje, pagëzime, etj.) që t’i respektojnë masat e miratuara nga Qeveria e RMV, gjegjësisht që ata mund të organizojnë punën në pjesën e hapur të objektit hotelierik, dmth tarracat , si dhe të organizojë dasma për deri në 1000 persona dhe përdorim të hapësirës deri në 50% me praninë e muzikantëve;
  • Apel për të gjithë qytetarët që të mbajnë pajisje mbrojtëse personale në transportin publik, transportin me taksi dhe në të gjitha hapësirat e mbyllura.
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст