Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt debati publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Një debatin publik u mbajt sot në sallën e madhe të Komitetit për Projekt-Vendimin për huazim të brendshëm afatgjatë të Komunës së Kumanovës në kuadër të projektit të dytë për përmirësimin e shërbimeve komunale (MSIP2). Në debat morën pjesë qytetarë të interesuar, subjekte dhe përfaqësues të ndërmarrjeve publike. Projekti u shpjegua nga koordinatori i tij, i cili ka të bëjë me prokurimin e pajisjeve për katër ndërmarrjet publike në komunën e Kumanovës, të financuara nga një hua nga Banka Botërore.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст