Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbollën 150 fidanë të rinj

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski, së bashku me kryetarin e Këshillit Atina Murgashanska dhe drejtorin e NP “Pastrimi dhe Gjelbërimi” Daniell Stojçevski, në dy lokacione, mbollën fidanishte, edhe atë në rr. “Tode Mendoll” dhe rr. “100” në l. Karposh. Ky aksion është pjesë e programit për gjelbërim të sipërfaqeve publike qarkulluese dhe mbrojtje të mjedisit jetësor i ndërmarrjes publike, me ç’rast u mbollën 150 fidanë. Kryetari i Komunës theksoi se komuna do t’i ndërmarrë të gjitha masat që janë në kompetencë të saj për zvogëlim të ndotjes së ajrit dhe apeloi te qytetarët që të kujdesen për mjedisin jetësor, me çka do të kemi ajër më të pastër, posaçërisht në këtë periudhë të vitit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст