Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Seminar për aftësitë luftarake

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e 500 vjetorit të Kumanovës, në sallën e SHMK “Pero Nakov” u mbajt një seminar për aftësitë luftareke. Kjo ngjarje është pjesë e programit për shënimin e festës së qytetit, nën organizim të klubit të arteve luftare “Agatsu” Kumanovë. Në këtë seminar një ditor morën pjesë përfaqësues të klubeve nga vendi dhe Serbia fqinje.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст