Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shënohet 75 Vjetori i Betejës së Pelincës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e 75 vjetorit të Betejës së Pelincës, sot një delegacion nga Komuna e Kumanovë, i kryesuar nga sekretari Desanka Stosevska vendosi lulet në monumentin e Luftës Nacionalçlirimtare në këtë vend. Këtu u vranë Angel Lazarevski Sejçe dhe Trifun Angelovski Leteqi, luftëtarë të aradhave të Kumanovës. Para përmendorës nderuan edhe përfaqësuesit e veteranëve të LNÇ, familjarët e Llazarevskit, këshilltarë nga Këshilli, përfaqësuesit e ARM-së, kryetari i komunës së Staro Nagoriçit, si dhe përfaqësues të kopshtit “Angell Shajçe” të udhëhequr nga drejtori.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст