Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shënohet “Shën Spiridoni”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës dhe Shoqata e Këpucëtarëve të Kumanovës, sivjet tradicionalisht organizuan manifestimin për kremtimin e Shën Spiridonit – Mbrojtësit të këpucëve në Shtëpinë e Zejtarëve. Ky manifestim u shënua me një program të pasur dhe shfaqje muzikore të këngëtarëve të Kumanovës. Edhe Kryetari Maksim Dimitrievski me këtë rast iu drejtua audiencës me fjalim rasti.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст