Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

SHFK “Braqa Ribar” – f. Tabanoc e shënoi festën e patronatit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me program kulturo-artistik nën moton: “Flasim në dialekt dhe qeshim, ta ringjallim të kaluarën”, nxënësit dhe mësimdhënësit nga SHFK “Braqa Ribar” – f. Tabanoc, kremtuan festën e patronatit. Para të pranishmëve, u prezantuan me recital rasti, këngë dhe valle, me kthim nga e kaluara dhe tradita, duke theksuar rëndësinë e dialektit, që është veçori e rrënjëve prej nga vijmë. Në ngjarjen solemne ishin të pranishëm përfaqësues nga administrata komunale, të prirë nga udhëheqësi i Sektorit të arsimit, Aleksandër Jovanoviq.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст