Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U botua revista e Komunës “Kumanova po ndryshon” për periudhën 2017 – 2021

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar qytetarë,

Ju informojmë se doli nga shtypi revista e komunës “Kumanova po ndryshon”, për aktivitetet 4 cjeçare të Komunës së Kumanovës, që përmbanë një pjesë të aktiviteteve që janë realizuar në territorin e Komunës së Kumanovës gjatç periudhës 2017 – 2021.

Kjo është revista e dytë me radhë, pas të parës “Për Kumanovën tonë – së bashku në rrugë të drejtë” (2017-2019), q[ doli nga shtypi me rastin e 2 vjetorit të aktiviteteve në Komunën e Kumanovës.

Në faqet e revistës komunale do të keni mundësi t’i shihni aktivitetet e vetëqeverisjes lokale dhe projekte dhe ngjarje të tjera që janë realizuar në sfera të ndryshme të jetës shoqërore në territorin e Komunës së Kumanovës.

Revista është e disponueshme për shkarkim me cilësi të lartë në formë elektronike maqedonisht dhe shqip.

Atë mund ta shfletoni edhe në formë onlajn në vegzën vijuese:

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст