Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zbatohet metoda e aerosolizimit – masë për zvogëlimin e ndotjes së ajrit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Si masë për zbvogëlimin e ndotjes së ajrit, Komuna e Kumanovës, që nga mbrëmë filloi me aerosolizimin. Metoda e aerosolizimit dhe pluhurosjes është zhvilluar në pjesën qëndrore të qytetit në rrugët: “Goce Dellçev”, “Ilindenska”, “Revolucioni Popullor” dhe “Revolucioni i Tetorit”, ku koncentrimi i grimcave PM10 është më i madh. Aero solizimi në Kumanovë që është realizuar në shkurt dhe mars të këtij viti, dha rezultate pozitive në zvogëlimin e ndotjes së ajrit.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст