Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua përvjetori i fitores mbi fashizmin

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me ftesë të ambasadorit të Federatës Ruse, SH.T. Sergej Bazdnikin, delegacioni nga Komuna e Kumanovës, i përbërë nga sekretari Aleksandar Gelevski dhe kryetarja e Këshillit të Komunës, Ivana Gjorgjievska, në shenjë respekti, sot vendosën lule të freskëta para memorialit të luftëtarëve të rënë nga koalicioni Anti-Hitler, në Shkup.

Ngjarja e rastit për shënimin e 79 vjetorit nga fitorja mbi fashizmin u organizua nga Ambasada e Rusisë në R e Maqedonisë së Veriut.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст